Hotel Sol Umag

Szakadó esőben a hotelszobából bámulod a zavaros tengert? Másként képzelted a nyaralást, neked most lent kéne feküdnöd a parton, minimum 30 fokban!
Előfordul, hogy nem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy te jó előre elgondoltad. Íme egy “B” verzió arra az esetre, ha Horvátországban néhány napra rádszakadna az ég.

Az éves nyaralásodat töltöd, megérdemled a kényeztetést! Ha az idő nem is kegyes hozzád, nem kell elkeseredned, lehetsz még vízparton. Látogass el a hozzád legközelebbi gyógyfürdőbe és wellnesselj egyet!

Horvátország rendkívül gazdag gyógyvizekben, ezeket évszázadok óta használják a különféle betegségek kezelésére, gyógyítására. Napjainkban viszont más szempontból töltenek be fontos szerepet, leginkább a kikapcsolódásra vágyók keresik fel a gyógyfürdőket.

Energy Clinic Wellness Központ

A Mljet Nemzeti Park közepén, festői környezetben fekvő háromcsillagos hotelben működik. A legkülönbözőbb arc- és testkezeléseket – négykezes, hatkezes, thai masszázs, cellulitisz elleni kezelés -, finn szaunát, súlyzótermet lehet igénybe venni. A központ a téli hónapokra bezárja kapuit.

Bizovacke Toplice

Eszéktől 18 km-re található. Az 1970-es években épült ki a gyógyfürdő, mely nemzetközi elismerést is magáénak mondhat. Ma ez az egyik legnagyobb és legmodernebb eszközökkel felszerelt fürdő az országban. 96 fokos termálvize közel 2000 m mélyből tör elő. Mágnesterápia, hidroterápia, elektroterápia, galvanikus fürdő és sokféle masszázs várja az idelátogatókat. Vize ásványi anyagokban és sókban nagyon gazdag, reumatikus, krónikus ízületi és neurológiai betegségek kezelésére ajánlott. A gyógyfürdőn belül üzemel az Aquapolis fürdőkomplexum, ami az önfeledt kikapcsolódást szolgálja jacuzzival, csúszdákkal, örvénymedencével.

Hotel Bretanide Sport és Wellness Szálló

A Brac-szigeti Bol-tól 1 km-re található egy fenyveserdő közepén. Ezt a kiterjedt üdülőhelyet – mely közvetlenül a homokos tengerparton fekszik – nemrég újították fel, a dalmát építészeti stílus jegyeit viseli magán. Rendelkezik többek közt relaxációs, napenergiával fűtött édesvízi medencével és számos masszázslehetőséggel.

Veli Iz Hotel Korinjak

Testet-lelket kényeztető szolgáltatásokkal vár rád, vegetáriánus ellátás, jóga, stresszoldás és minden, ami a felpörgetett életedet egy picit lelassíthatja. Különböző terápiás kezeléseken is részt vehetsz. Azt a filozófiát vallják, hogy a test és a lélek egysége adhat csak teljes harmóniát. Ha te is így gondolod, nézz be hozzájuk!

Hotel Sol Umag Wellness- és Szépségközpont

A négycsillagos hotel Horvátország díjnyertes wellness központjai közé tartozik. A három szinten működő fürdőnek nemcsak a területe, de a megjelenése is figyelemreméltó, nagyon igényesen, hangsúlyt fektetve a designra, a helyhez illően Isztriai, tengerparti stílusban építették a fürdőt. Szaunák, masszázsszobák, örvénymedencék, fedett medencék, számos szépség- és wellness-csomag közül válogathatsz. Ezen felül törökfürdő és a tengerre néző relaxációs szoba vár rád. Ahogy ígérik, itt teljes nyugalomra és békére lelsz!

Tudjuk, nem azért utaztál le az Adriára, hogy egy fedett medencében áztasd magad. De ha már így adódott, mégiscsak jobb lesz egy szuper kényeztető nap, mint keseregni a hotelszobádban!

Csatlakozz a csoportunkhoz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here