Kezdőlap Horvátország Luxuséttermek az Adrián

Luxuséttermek az Adrián

0

Ha te nem tartozol azok közé, akik nyaralás előtt jó előre kikalkulálják, mennyi jut evésre-ivásra és csak a legexkluzívabb éttermek jöhetnek szóba nálad, íme néhány tipp, ahol megtalálod, amit keresel.


Luxuséttermek nem csak ínyenceknek Horvátország tengerpartján:

Dubrovnik, Atlas Club Nautika

A legfrissebb alapanyagokból készített ételeket kifogástalan kiszolgálással ötvözve tálalják eléd, miközben gyönyörködhetsz a tenger és a két erőd, a Bokar és a Lovrijenac nyújtotta látványban. Az étterem elismert séfjének ajánlatai között a frissen fogott tengergyümölcsei, fekete rizottó, homár, fekete kagyló, kiváló minőségű fehérhúsú halak és más, a régióra jellemző ételek szerepelnek, mint a hagyományos húsok, sajtok és néhány helyi, illetve importált borkülönlegesség. A Nautikát számos államférfi és ismert ember látogatja, egyik legillusztrisabb vendégük 2003-ban II. János Pál pápa volt.

Rovinj, Wine Vault

Mint a nevéből is kiderül, ebben az étteremben a boroké a főszerep. Kitűnő borok listájából válogathatsz, több mint 550 féle, Horvátországból és a világ minden tájáról származó nedűt kínálnak. Főztjei a francia és a mediterrán konyha ízvilága szerint készülnek, melyekhez sommelier ajánlja a legfinomabb, hihetetlen évjáratú borokat. Az étteremben korlátozott a férőhelyek száma, ezért érdemes előre foglalni. Berendezése fényűző, vörös bársonnyal borított székeken ülve élvezheted egy luxus borospince hangulatát.

Opatija, Bevanda

Ez az étterem elmondhatja magáról, hogy a világnak ezen a részén ő diktálja a vendéglátás terén a divatot. A Bevanda az előkelő és magasrangú vendégei számára kínál kiváló szolgáltatásokat, fantáziadús konyhát, lenyűgöző borlapot, mindezt fűszerezve a tenger morajlása és a lágy jazz keverékének pihentető hangulatával.

Split, Kadena

A 2010-ben nyílt, modern és elegáns berendezésével, tágas teraszával impozáns látványt nyújt. Konyhájában is a modern konyhát képviseli, természetesen vegyítve azt a mediterrán ízvilággal. Teraszáról a Zenta kikötő ringó csónakjait csodálhatod.

Ezek a felsőkategóriás éttermek a luxust, az exkluzivitást és a legfinomabb minőséget képviselik, ez természetesen az áraikban is megmutatkozik. Cserébe viszont garantáltan a legmagasabb minőséget kapod és egy igazán kellemes éttermi élménnyel lehetsz gazdagabb.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version