After Beach Party - ZrceNagyon szubjektív, hogy ki mitől érzi jól magát egy buliban, de ha Horvátországban nyaralsz, van néhány diszkó, ahova ha betérsz, biztosan a legjobb helyek egyikét választottad!

Lássuk:

– Pag-sziget, Novalja:

Zrce-strand, ahol 3 nyitott klubot is találsz. Novalja-ból nyaranta buszjáratok indulnak a strandra, így akkor is egyszerűen odajuthatsz, ha az autót inkább otthon hagynád. Ha az Aquariust választod, nem csalódhatsz. Kiválóan felszerelt, ehetsz, ihatsz, táncolhatsz, de még aerobicozhatsz is! Van egy party-medencéje és mindig más típusú bulikat rendeznek. Így volt már buborék-party, élő koncert, ismert hazai és nemzetközi dj-k játszák a legvadabb house zenéket. A másik népszerű hely itt a Papaya, ami egzotikus stílusával csábítja a bulizni vágyókat. Bár, étterem, VIP-részleg, jacuzzi, csúszda, strand-party, koktél-party, hab-party, tánc egész éjjel – felsorolni is nehéz, mennyi mindennel kápráztatnak el. Zene tekintetében ők már változatosabbak, szintén hazai és nemzetközi dj-k keverik a talpalávalót. A Kalypso egy tengerparti bár, melyben homokos röplabdapálya, darts, tollaslabda, koktélok, gyorskaja és mindenféle szórakozási lehetőség vár rád, nembeszélve a Miss and Mr versenyről, melyen a bevállalósabbak mérettethetik meg magukat nemzetközi színtéren.

– Hvar városa:

Carpe Diem – garantáltan a legforróbb partyk színhelye a szigeten. Közvetlenül a parton fekszik, nem csoda, hogy híressé vált az “after-beach” vagyis a strandolás utáni bikinis partyjairól. Számos híresség is megfordult már itt, többek között George Clooney és a Hilton-nővérek is. Hvar egyébként talán a legdrágább város Horvátországban, ezért is nem megy ritkaságszámba, ha itt néhány celeb is az utadba kerül. És hogy mit vegyél fel? A dress code nagyon szigorú: minél kevesebb, annál jobb!

– Primosten:

Aurora Disco, Dalmácia legnagyobb szórakozóhelye. Június közepétől szeptember közepéig – nem túlzás – a világ legjobb dj-i gondoskodnak a szórakoztatásodról. Splitből péntekenként partybusz indul, amivel kb. 50 perc alatt kényelmesen eljuthatsz a diszkóig. Tömegközlekedéssel ez jóval bonyolultabb és drágább, a buszon pedig megismerkedhetsz a többiekkel, akik szintén az Aurorában töltik majd az éjszakát. Hab-party, medence, itt is van minden, ami egy tengerparti diszkóban elengedhetetlen.

– Trogir, Ciovo:

az Okrug-strandot népszerűsége miatt Copacabanaként is szokták emlegetni. Az itt található rengeteg bár és étterem garantálja a pezsgést éjjel-nappal.

Nyár, gyönyörű emberek, napszemüvegek, koktélok és hamarosan azon kapod magad, hogy valami olyat teszel éppen, amit holnapra jobb lesz inkább elfelejteni. Vagy mégsem…?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here