Kezdőlap Szerzői jogi nyilatkozat

Szerzői jogi nyilatkozat

A weboldal teljes tartalma és annak részei, kivéve a hirdetéseket, fotó és videó anyagokat, a mienkavilag.hu tulajdonosának - a továbbiakban Tulajdonos tulajdonát képezi és nemzetközi szerzői jogvédelem alatt áll, ezért az nem másolható, terjeszthető és felhasználható a Tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

A weboldal oldalaira szabadon lehet hivatkozni teljes értékű link formájában. Ebben az esetben az egyes bejegyzések kivonatai (jellemzően pár mondat) felhasználhatóak külön engedély nélkül.

A szerzői jogok bárminemű megsértése esetén a Tulajdonos követelheti a jogsértő tevékenység azonnali megszüntetését, kártérítési igényt nyújthat be és kérhet jogorvoslatot. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után!
A weboldal tartalmának jogosulatlan felhasználásainak felderítéséhez a Copyscape.com prémium szolgáltatásait is alkalmazzuk.

Tulajdonos felelőssége

A honlap Tulajdonosa semmilyen felelősséget sem vállal az esetleges károkért, anyagi vagy más veszteségekért, felmerülő költségekért (pld. profitkiesés, közvetett járulékos vagy következményi veszteségekért, stb.) amelyek a honlap tartalmával függhetnek össze, vagy annak használatából erednek. A honlapon található információk tájékoztatási célúak. A honlapon található információik esetleges pontatlanságáért, elírásokért a Tulajdonos felelősséget nem vállal.
A honlapon találhatóak olyan kép és videóanyagok, amelyek harmadik fél szolgáltatásait (pl. videómegosztók) veszi igénybe, illetve más tulajdonát képezik. Ezen anyagok, továbbá az oldalon elhelyezett hirdetések tartalmáért a Tulajdonos semmilyen felelősséget nem vállal.
A Tulajdonos nem vállal felelősséget azon információkért, adatokért, anyagokért sem, amelyeket a honlap lehetőségeinek kihasználásával harmadik fél hoz létre illetve tesz közzé a weboldalon.

Exit mobile version