zadar_croatia-night_full_moonA barátokkal vágnál neki a tengernek? Erre a célra nem sok kiválóbb hely van, mint Makarska.

Nem túlzás ez a hasonlat, hiszen a Makarskai Riviéra központja jól ismert pezsgő éjszakai életéről. Számtalan diszkó, koktélbár, night club, kaszinó várja tárt karokkal a bulizni vágyókat. Nem is akármilyen helyek ezek, profi mixerek és még profibb dj-k tesznek meg mindent azért, hogy a nyaralás még felejthetetlenebb legyen.

Nemcsak a szárazföldön, hanem a tengeren ringó hajón is bulizhatsz, ráadásul az éjszakát sem kell megvárnod, itt akár nappal is kitombolhatod magad, ez sem akármilyen élmény.

Ebből le is vonhatod a következtetést, hogy ha csendesebb pihenésre vágysz, jó lesz átgondolni, hogy Makarska-t választod-e nyaralásod célpontjául, mert ott a nyüzsgés nem áll meg, amikor lemegy a nap, sőt a partyarcok csak akkor kelnek életre igazán. Éjjel is tele vannak az utcák, nyitva tart a kávézók, éttermek nagy része, pontosan azért, hogy a szórakozásra vágyók igényeit minél jobban kielégíthessék.

A nyaralók összetételét tekintve így szinte természetes, hogy nem a nyugdíjasok vannak többségben errefelé. A fiatalok találkozóhelyévé vált – nemzetközi szinten is -, sokan járnak vissza évről évre, hogy azt az egy igazán szuper hetet minden korlát nélkül élvezhessék. Legjobban akkor fogod érezni magad, ha éppen szólóban nyomod és tényleg csak a barátokkal mész le, nem pedig a pároddal romantikázni, mert az éjszakához itt a laza flörtök is szigorúan hozzátartoznak. Ha bulizni szeretnél felsőfokon, Makarskán megtalálod, amit keresel!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here