Sokszor hallhatjuk, hogy az igazi boldogság titka, hogy a megfelelő emberek vegyenek körül minket. A következő összeállítás szereplői pedig be is bizonyítják, hogy ez mennyire így van. Idejüket és energiájukat arra szánták, hogy segítsenek másoknak, ezért joggal nevezhetjük őket szuperhősöknek.
Példájuk rendkívül inspiráló, sokat tanulhatunk tőlük.

1. “Az öcsém vacsorát készített a barátomnak és nekem a 4. évfordulónkra. Nem lehet szavakkal kifejezni, mennyire nagyra értékeltük. Még csak 14 éves, de jobban főz, mint a legtöbb szakács.”

2. “Az apám mindig mérges lett, mikor anya egy új bögrével jött haza (gyűjti őket). Az új párja egy szuper polcot épített a gyűjteményének.”

3. “Ma van a szülinapom. A munkatársaim tudják, hogy diétázok, de mondtam nekik, hogy nyugodtan vegyenek tortát a tiszteletemre és egyék meg. Ehelyett ez várt rám, mikor beértem. Széppé tették a napomat, és nagyon finom is volt.”

4. “Mikor a nagyapámnál voltam, egy olyan felső volt rajtam, amin Ron Swanson volt. A nagyapám viccesen megkérdezte, hogy miért nem ő van a pólómon. Hát csináltattam egy ilyet!”

5. “Egy férfi fémdetektorral gyűjtötte össze a játszótéren az apró fémdarabokat, hogy a gyerekek ne sérüljenek meg. Talált közben néhány pénzérmét, de megmutatta, hogy többnyire ócskaságokra bukkant, amiket a biztonság érdekében szedett fel.”

6. Jake Gyllenhaal és Tom Holland jelmezben látogattak el egy londoni gyermekkórházba.

7. Az anyáknak nem kell sok a boldogsághoz.

8. “Az anyukám új konyhára vágyott, az apám meg nem kevés munkát tett bele.”

9. “Sírt, mert nem érte el a plafonon lévő bogarat. Segítettem neki.”

10. “Az első férjem elől mindig el kellett rejtenem a könyveket, mert utálta, ha valami új dolgot tanulok vagy pénzt költök. A második férjem épített nekem egy könyvespolcot, és már tervezi a másodikat. Soha ne ragadj meg a rosszban. Keress valakit, aki értékel téged azért, aki vagy, nem pedig azért, akivé akarja, hogy válj!”

11. “A nagyim a 80. születésnapját ünnepelte a múlt hétvégén. A bácsikám egyik barátja is eljött, mégpedig abban a pulóverben, amit a nagyi kötött neki még amikor tinédzser volt. Meg akarta mutatni, hogy még mindig megvan neki.”

12. Ilyen, mikor a nők támogatják egymást.

13. “A nagymamám nem akarta, hogy legyen egy teknősöm. Hazaértem, és láttam, hogy horgolt neki egy pulóvert.”

14. Egy nagymamával jókat lehet fagyizni, és osztozik még a Toy Story iránti rajongásodban is.

15. “A városban az egyik iskolában van egy tálca, ami az egész közösségé. Azok a diákok, akik nem kérik és nem bontották fel az ebédjüket, ide tehetik. A többiek, ha még éhesek, miután megették a saját ebédjüket, választhatnak a ládából. Mindenki jól lakik, és kevesebb étel végzi a kukában.”

16. “Ő Walter. Walter minden hétfőn a kapunál várja a barátait, a kukásokat, akik mindig elárasztják őt szeretettel és jutalomfalatokkal. A legjobb kisfiú!”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here